Førerkort klasse A2

Eidsvoll Trafikkskole AS

Førerkort klasse A2

Mellomtung motorsykkel 18 år

Eidsvoll Trafikkskole tilbyr opplæring til førerkort klasse A2mellom tung motorsykkel. Det er Bent som underviser i klasse A2. Vårt opplæringsopplegg er svært godt og våre elever har lav strykprosent.

Vi har oppdatert utstyr til MC opplæringen med nye og lett kjørte motorsykler for at du skal få en god start på din nye hobby som motorsyklist.

Føreropplæringen for mellomtung motorsykkel følger et forløp på 4 trinn. Trinn 1 vil være godkjent når man har et førerkort fra før. Føreropplæringen legger stor vekt på at eleven skal ha riktig fremdrift i opplæringen slik at eleven får et godt utbytte av undervisningen på det neste trinnet.

Den nye motorsykkelopplæringen har større fokus på kjøreteknisk kompetanse, med blant annet obligatorisk kurs i presis kjøreteknikk. Den har også et målrettet arbeid mot utforkjøringsulykker. Opplæringen starter med et obligatorisk tre timers kurs for alle som ikke har førerkort Kl A1 fra før. Temaene på kurset er motorsykkelkjøring, miljø, sikkerhet.

Hos oss kan du også låne kjøreutstyr dersom du ikke selv har dette. Vi anbefaler likevel at du skaffer deg eget utstyr. Grunnen til dette er at alt kjøreutstyr er laget slik at det gir deg best beskyttelse dersom det passer skikkelig. Det er mange forskjellige størrelser, og det er umulig for oss å ha utstyr tilgjengelig i alle størrelser.

A2 kan erverves når man er fylt 18 år, det kreves to års kjøreerfaring samt et 7 timers sikkerhetskurs for å få førerkortet oppgradert til klasse A. Det er dermed tidligst mulig å oppnå førerrett til klasse A ved fylte 20 år.

Ta kontakt

Adresse

Flaenbakken 2

2070 Råholt

639 64 720

post@eidsvoll-trafikkskole.no

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker eidsvoll-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Eidsvoll Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn