Trafikant i mørket

Eidsvoll Trafikkskole AS

Trafikant i mørket

 

I den lyse årstiden er det umulig å ta mørkedemonstrasjon. Da kan du fullføre trafikalt grunnkurs og begynne øvingskjøring uten å ha gjennomført mørkedemonstrasjon. 

Tar du trafikalt grunnkurs i tidsrommet 16. mars – 31. oktober uten å få gjennomført mørkekjøring, er øvingskjøringsbeviset gyldig bare i tidsrommet 16. mars - 31. oktober.

For å kunne øvingskjøre i tiden 1. november - 15. mars må du gjennomføre mørkedemonstrasjon innen 31. oktober samme år.

Når du har gjennomført mørkedemonstrasjonen, får du tilsendt nytt bevis som gjelder hele året, fra Statens vegvesen.

Mørkedemonstrasjonen er en viktig del av føreropplæringen som alle bør ta så tidlig som mulig.

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker eidsvoll-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Eidsvoll Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn