Førerkort klasse A1

Eidsvoll Trafikkskole AS

Førerkort klasse A1

Eidsvoll Trafikkskole tilbyr også opplæring til førerkort klasse A1 lett motorsykkel. Det er Bent som underviser i klasse A1. Vårt opplæringsopplegg er svært godt og våre elever har lav strykprosent. Vi har oppdatert utstyr til MC opplæringen med nye og lettkjørte motorsykler for at du skal få en god start på din nye hobby som motorsyklist.

Føreropplæringen for lett motorsykkel følger et forløp på 4 trinn. Den legger stor vekt på at eleven skal ha riktig fremdrift i opplæringen slik at eleven får et godt utbytte av undervisningen på det neste trinnet.

 Den nye motorsykkelopplæringen har større fokus på kjøreteknisk kompetanse, det er de samme oppgavene som skal løses i kjøregården for Kl A1 som for Kl A og A2

 For oss er det viktig at du mestrer alle aspekter ved å kjøre motorsykkelen etter at du har gjennomført opplæringen hos oss. Vi legger stor vekt på at du som elev er en aktiv deltager under opplæringen. Teoriforståelse er en viktig del av motorsykkelkjøring, man må kjenne til og kunne anvende seg av teorien under den praktiske kjøringen. Før man tar den endelige beslutningen om å skaffe seg førerkort for lett MC må man innstille seg på dette vil kreve målbevist og hard jobbing. Lett motorsykkelopplæringen starter med et obligatorisk tre timers kurs. Temaene på kurset er motorsykkelkjøring, miljø, sikkerhet og opplæring og skal være fullført før praktisk opplæring påbegynnes.

Hos oss kan du også låne kjøreutstyr dersom du ikke selv har dette. Vi anbefaler likevel at du skaffer deg eget utstyr. Grunnen til dette er at alt kjøreutstyr er laget slik at det gir deg best beskyttelse dersom det passer skikkelig. Det er mange forskjellige størrelser, og det er umulig for oss å ha utstyr tilgjengelig i alle størrelser.

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker eidsvoll-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Eidsvoll Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn