Førerkort klasse AM146 (moped)

Eidsvoll Trafikkskole AS

Førerkort klasse AM146 (moped)

Eidsvoll Trafikkskole tilbyr opplæring til førerkort klasse AM146. Vi har kjørelærere med lang erfaring som hjelper deg med å finne den riktige veien til førerkortet. Det er Bent, Sten Are og Stine som underviser i AM146. For oss er det viktig at du mestrer alle aspekter ved å kjøre moped etter at du har gjennomført opplæringen hos oss.

Vi legger stor vekt på at du som elev er en aktiv deltager under opplæringen og samarbeider og deler opplevelse, kunnskap og erfaringer med dine medelever.

Sammen med praktiske ferdigheter er det viktig å ha teoretiske kunnskaper for å bli en god mopedist. Du må sammen med oss skaffe deg inngående kunnskap om både regler og risikomomenter ved mopedkjøring.

For å starte med kjøretimer på AM146, må et grunnkurs på 3 undervisningstimer gjennomføres, etterfulgt av trinnvurdering trinn 2 og 3 og avsluttes med et sikkerhetskurs på vei, trinn 4. Dersom læreren ser at det er behov for det, kan eleven bli satt opp på mer grunnleggende praktisk og trafikal opplæring.

Eidsvoll Trafikkskole anbefaler alle sine elever å bruke boken ”Veien til mopedførerkortet”. Dersom du leser deg opp på teorien før du starter den praktiske opplæringen, vil du mye lettere forstå hvordan du skal samhandle med dine medtrafikanter i variert trafikk. Hovedmålet med all teoriundervisning er at du får en bedre forståelse og innsikt i trafikale sammenhenger. ”Veien til mopedførerkort” dekker alle aktuelle temaer du kan få spørsmål om på førerprøven.

Det viktigste for oss er at du etter opplæringen føler at du mestrer å kjøre moped på en forsvarlig måte. Du skal ha de kunnskaper og ferdigheter, den selvinnsikt og risikoforståelse som er nødvendig for å kjøre på en måte som er trafikksikker. Kjøremåten din skal gi god samhandling, føre til god trafikkavvikling, ivareta miljøet og andres behov og være i samsvar med gjeldende regelverk.

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker eidsvoll-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Eidsvoll Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn